Tendens Instructie-/werkboek zelfstandig werkend gastheer

• Paperback

€ 120,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In het instructie-/werkboek Bediening basisdeel niveau 3-4 zitten alle modules van de niveau 3- en niveau 4-kwalificaties Bediening voor het basisdeel, gerangschikt naar de verblijfsfasen van de gast:
Oriëntatie op branche en beroep
Mastiek en mise-en-place
Ontvangst
Verblijf
Afscheid
Gastronomie.

Digitale ondersteuning bij de modules van het instructie-/werkboek staat op de website www.tendensbediening.nl. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, animaties en weblinks.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037229349
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
SerieTendens
Afmetingen315 x 265 x 77 mm.
Gewicht2193 gr.

Recent bekeken producten