Tendens ZWK Rotir en entremetier

Jan Willem van Gelder, Rein Mulder, Simon Kuipers • Paperback

€ 25,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze module worden de vis-, vlees-, gevogelte- en wildbereidingen behandeld en wordt er aandacht besteed aan de bijpassende sauzen en garnituren. Ook actuele thema's als duurzame visvangst komen aan bod. Tijdens het werken aan de module, werkt de student ook enkele gerechten uit voor de 15-gangenmenuopdracht. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Jan Willem van Gelder, Rein Mulder, Simon Kuipers
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037212495
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen297 x 212 x 10 mm.
Gewicht482 gr.

Recent bekeken producten