Terug naar huis

Nora Roberts • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Terug naar huis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als haar man Richard verongelukt, zit Shelby in zak en as. Maar zijn dood legt ook een web van leugens bloot. ­Shelby erft grote schulden en het bewijs dat Richard aan de lopende band vreemdging stapelt zich op.Shelby laat zich er niet onder krijgen. Met haar prachtige dochter Callie keert ze terug naar Tennessee, waar ze liefdevol wordt opgenomen door de familie die ze dacht kwijt te zijn. Thuiskomen geeft haar kracht en vrijheid. En nieuwe hoop, in de vorm van timmerman Griffin Lot, een man die nooit tegen haar liegt. Maar niet iedereen is even blij Shelby weer terug te zien. ­Wanneer een gewelddadige misdaad verband blijkt te houden met ­Richards louche praktijken, wordt duidelijk dat zij en Callie nog steeds in gevaar zijn. Shelby moet het gevecht aangaan met het verleden, of alles verliezen.

Dit boek in de pers

Roberts weet zo te schrijven dat je door wilt lezen. Ideaal voor langeafstandsvluchten.  
Vrij Nederland  

Door haar beschrijvende stijl lijk je echt deel uit te maken van het verhaal en dan is het uiteraard vrijwel onmogelijk om niet met haar kleurrijke karakters mee te leven.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

Nora Roberts is razend populair in Amerika.

Wanneer Shelby's echtgenoot omkomt bij een bootongeluk en haar achterlaat met hun driejarige dochter, stort haar wereld in. Maar niet alleen verliest ze haar man, ze raakt ook de illusie van het perfecte gezin kwijt. Want in zijn kluis vindt ze naast een hoop cash geld ook valse papieren en een revolver. Wie is de man van wie ze zo hield, voor wie ze verhuisde van Tennessee naar Philadephia? Samen met haar dochter van drie keert ze terug naar haar geboortestad, waar ze met open armen wordt ontvangen door de familie die ze dacht kwijt te zijn. Maar dan duikt het verleden van haar man weer op en komen geheimen naar boven. Zelfs bij haar eigen familie blijkt ze niet veilig te zijn. Shelby is zo'n vrouw voor wie je vanaf de eerste bladzijde sympathie voelt. De mix tussen een misdaadroman - Shelby's man heeft schulden, maar dat blijkt nog maar het topje van de ijsberg - en het liefdesverhaal - in haar geboortestad vindt Shelby opnieuw de liefde bij timmerman Griffin - zorgt ervoor dat je deze roman niet kunt wegleggen en tot diep in de nacht blijft lezen. Een aanrader!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over leugens
  • vrouwelijke thrillers

Details:

Auteur(s)Nora Roberts
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Iris Bol, Marcel Rouwé
ISBN9789022570708
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's480
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 40 mm.
Gewicht622 gr.

Recent bekeken producten