Terug naar Rome

Nicky Pellegrino • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,19

Overal elders € 18,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Terug naar Rome is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Terug naar Rome' is een heerlijke nieuwe roman van Nicky Pellegrino, de auteur van 'Villa Rosa' en 'Olijven met oregano'.

Mario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt, is de filmster de belichaming van het La Dolce Vita-gevoel dat heel Rome in de jaren vijftig in zijn greep heeft. Als ze min of meer per ongeluk in Lanza's wereld belandt, met feesten waar de champagne stroomt als water en een jurk meer kost dan zij kan hopen in een jaar te verdienen, wordt Serafina meegesleept in een wervelwind van glamour. Maar hoe dichter ze bij haar droom komt, hoe minder ze nog past in het leven dat ze achterlaat. Als ze dan verliefd wordt op twee verschillende mannen, ieder met zijn eigen problemen, gaan geluk en wanhoop hand in hand. Uiteindelijk staat ze voor een onmogelijke keuze: in welke wereld wil ze leven?

Nicky Pellegrino's roman 'Terug naar Rome' neemt je mee naar het Rome van de jaren vijftig, de tijd van La Dolce Vita, met een heerlijk verhaal vol muziek, liefde en de Italiaanse keuken.

Details:

Auteur(s)Nicky Pellegrino
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789032514129
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 28 mm.
Gewicht472 gr.

Recent bekeken producten