TestGoal

D.J. de Grood • Paperback

€ 42,50

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit is het eerste Nederlandse boek over software testen dat speciaal is geschreven voor gebruik in het hoger beroepsonderwijs. Het laat zien waarom testen belangrijk is en geeft de student concrete handvatten voor het invullen van testwerkzaamheden.
De gebruikte benadering is die van TestGoal. Dit is geen nieuwe methodiek of een leveranciers¬gebonden pakket. TestGoal geeft in tien testprincipes aan hoe de tester aantoonbare toegevoegde waarde kan leveren, en leidt de tester in zes duidelijke stappen naar resultaat. Door deze testprincipes en aanpak te integreren krijgt de student een goed begrip van het testproces: hij weet hoe hij een activiteit moet uitvoeren en begrijpt het belang ervan.
Het boek bevat tal van voorbeelden, praktische tips en handige checklists waarmee de student direct aan de slag kan om te komen tot een gestructureerd en effectief testproces.
Daarnaast bevat het boek een groot aantal vragen en opdrachten/cases, waarmee
de student zijn kennis kan toetsen en de nodige ¿hands-on¿ ervaring kan opdoen.

Derk-Jan de Grood is werkzaam bij Collis bv als senior tester. Door zijn jarenlange ervaring als uitvoerend tester, testmanager en adviseur in een breed scala aan organisaties kent hij alle aspecten van de beroepspraktijk. Daarnaast treedt hij regelmatig op als trainer en geeft hij gastcolleges op hogescholen en universiteiten.

Details:

Auteur(s)D.J. de Grood
IllustratorT. Geritz
UitgeverijAcademic Service
ISBN9789039525616
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's338
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 170 x 19 mm.
Gewicht597 gr.

Recent bekeken producten