The Choice (De keuze)

Nicholas Sparks • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,00

Overal elders € 17,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

The Choice (De keuze) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Travis Parker heeft alles wat hij maar kan wensen: een leuke baan, goede vrienden en een prachtig huis. Hij geniet met volle teugen van het leven en is ervan overtuigd dat een relatie hem alleen maar in de weg zou staan. Tot Gabby Holland naast hem komt wonen.

Travis doet zijn best contact met haar te krijgen, maar de mooie Gabby lijkt er niet van gediend. Ondanks al haar afwijzingen, en ondanks de aanwezigheid van Gabby’s vriend, probeert Travis dicht bij haar te komen. Zijn koppige pogingen zijn het begin van een emotionele reis die geen van beiden had kunnen voorzien en hun confronteert met de hartverscheurende vraag: hoe ver kan en mag je gaan in de hoop op liefde?

Reviews & recensies

Een heerlijk liefdesdrama dat je moet lezen met een doos zakdoeken erbij.

'The Choice' is het soort romantisch verhaal dat je moet lezen met een doos zakdoeken naast je. Vanaf de eerste bladzijden denk je: mocht ík maar deel uitmaken van dat perfecte leventje van Travis. Want hij lijkt echt de ideale man: knap en intelligent, met een goeie job en een mooi huis. En dan valt de eeuwige vrijgezel voor zijn buurvrouw, die niet single is. Hij wil haar hart veroveren, maar de vraag is: wanneer moet je stoppen met jagen? Wanneer laat je de liefde van je leven gaan omdat ze niet vrij is? Naarmate het verhaal vordert, ontspint zich een liefdesdrama waarin keuzes gemaakt moeten worden. Maar gelukkig is de romantiek nooit ver weg. Een tikje cliché, maar net daarom zo leuk: je weet wat je gaat krijgen.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over verliefdheid
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Nicholas Sparks
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Harmien Robroch
ISBN9789022574287
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 141 x 29 mm.
Gewicht478 gr.

Recent bekeken producten