The Gourmet Farmer Goes Fishing

Food critic turned farmer and sustainable seafood activist Matthew Evans, along with his two best chef mates, show us how seafood should be cooked. Simple recipes that demystify everything from abalone to sea urchin, snapper to octopus. This is all about the taste of real food fresh from the sea, cooked with care and respect for the seafood populations in your part of the world.
28,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
28,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

3 - 5 Werkdagen

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Matthew Evans
  • Uitgeverij : Groothandel - Mac
  • ISBN : 9781743364635
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : 01-01-2015
  • Afmetingen : 255 x 200 x 25 mm.
  • Gewicht : 804 gr.