The Iron Fey - De IJzerlegendes

Julie Kagawa • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 7,96

Overal elders € 9,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.
Bestellen

The Iron Fey - De IJzerlegendes is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Gevaarlijke fae, wonderlijke wezens, actie, spanning, humor en... een tijdloze liefde. Dat is de wereld van The Iron Fey.

Nadat Meghan aan de dodelijke IJzerfae is ontsnapt, moet ze haar belofte aan Ash inlossen. Voordat ze naar het ijzige Winterhof afreizen, wil ze nog één ding doen. Iets waarmee ze per ongeluk de aandacht trekt van een oeroud en levensgevaarlijk wezen. Of Meghan en Ash ooit aankomen in het Winterrijk, lees je in De overtocht - winter.
In De overtocht - zomer is Puck de enige die Ash kan helpen om in het hol van de leeuw, het Zomerhof, te komen. Dat doet hij dus, maar of hij de neiging kan weerstaan om zijn rivaal een enorme streek te leveren, is nog maar de vraag.
Wanneer Meghan in De voorspelling naar Elysium gaat, een belangrijke bijeenkomst van alle hoven, heeft ze het idee dat alles goed is gekomen. Dan doet een orakel haar een duistere voorspelling die alles verandert...

Alle fantastische avonturen van Meghan, Ash en Puck in één bundel plus een onmisbare survivalgids voor de wereld van de fae!

Details:

Auteur(s)Julie Kagawa
UitgeverijHarpercollins Holland
Vertaler(s)Angelique Verheijen
ISBN9789034754660
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's177
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieThe Iron Fey
Afmetingen208 x 134 x 29 mm.
Gewicht351 gr.

Recent bekeken producten