The Longest Ride - De lange tocht

Nicholas Sparks • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

The Longest Ride - De lange tocht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ira Levinson is eenennegentig, heeft een zwakke gezondheid en woont alleen. Als hij na een auto-ongeluk gewond in een verlaten berm ligt en bijna het bewustzijn verliest, verschijnt plotseling zijn overleden vrouw Ruth naast hem. Ira weet dat ze er niet echt is, maar klampt zich vast aan haar herinnering. Een paar kilometer daarvandaan ontmoet Sophia bij een rodeo de jonge cowboy Luke. Hij lijkt in niets op de verwende jochies die ze van school kent; door hem vangt ze een glimp op van een spannende wereld waarin overleven en succes allesbepalend zijn. Ze worden verliefd en Sophia begint te dromen van een gezamenlijke toekomst. Luke draagt echter een groot geheim met zich mee.
Ira en Ruth. Sophia en Luke. Twee stellen die weinig met elkaar gemeen hebben en die worden gescheiden door levensjaren en -ervaring. En toch komen hun levens op een onverwachte manier samen…

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek feelgood

Vlot geschreven, mooi gecomponeerde liefdesgeschiedenis vol drama en romantiek. 

In dit boek komen twee liefdesgeschiedenissen bij elkaar. De ene is die van twee oude kunstverzamelaars, de andere van een studente kunstgeschiedenis en een rodeocowboy. Terwijl de 91-jarige Ira Levinson ten gevolge van een auto-ongeluk bekneld in zijn auto zit verschijnt de geest van zijn overleden vrouw Ruth, die hem wakker houdt en met hem herinneringen ophaalt aan hun bewogen leven. Niet ver daarvandaan wordt studente Sophia verliefd op de ongeletterde rodeocowboy Luke. In de beschrijving van deze twee relaties passeert een hoop de revue: Jodenvervolgingen, de kunstwereld midden twintigste eeuw, het studenten- en het cowboyleven. Heel boeiend om te lezen. Op een avond kruisen deze vier levens elkaar op een kunstveiling. De boodschap van dit boek: liefde overwint alles. Wat heerlijk.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de liefde
  • romans

Details:

Auteur(s)Nicholas Sparks
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Harmien Robroch
ISBN9789022572313
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 140 x 38 mm.
Gewicht608 gr.

Recent bekeken producten