The Poison Diaries

Maryrose Wood • Hardcover eci.be lezers

€ 16,95

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De gigantisch grote en ommuurde tuin vol gevaarlijke planten is Thomas zijn trots. Zelfs zijn dochter Jessamine wordt de toegang tot de tuin verboden. Op een dag brengt een reiziger een weeskind mee naar het huis van Thomas en zijn dochter. De reiziger beweert dat de kleine jongen uitzonderlijke en zeer bijzondere gaven bezit.

Jessamine is onmiddellijk gefascineerd door de kleine intrigerende Weed. Al snel gaat hun vriendschap over in echte liefde. Weed deelt zijn geheim dan ook met Jessamine: hij kan communiceren met planten. Voor hem heeft elke plant een eigen persoonlijkheid en sommige zijn volgens hem moorddadig.

Op een dag krijgt Weed een vreemde oproep van één van de meest giftige plantensoorten. Hij wordt overstelpt met beloftes van een uitzonderlijk dodelijke macht. Jessamine valt op onverklaarbare wijze ziek en alleen Weeds relatie met de Vergiftencommissie kan haar leven redden. Thomas echter, is op zijn beurt vastbesloten om Weeds capaciteiten te benutten ook al hangt hierdoor Jessamines leven aan een zijden draadje en drijft het Weed tot complete waanzin.

Details:

Auteur(s)Maryrose Wood
UitgeverijBakermat
ISBN8713791019404
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's168
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen226 x 152 x 19 mm.
Gewicht366 gr.

Recent bekeken producten