The Witcher - De Vuurdoop

Andrzej Sapkowski • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

The Witcher - De Vuurdoop is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Geralt van Rivia is The Witcher, de hekser, een bijzonder soort magiër die is opgeleid om alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht te bestrijden. De Vuurdoop is, na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en na de romans Het Bloed van de Elfen en De Jaren van Verachting, de derde Witcher¬-roman.

Geralt van Rivia is nog altijd herstellende van de verwondingen die hij opliep tijdens de coup van Thanedd. Maar hij is vastbesloten zijn zoektocht naar Ciri, de troonopvolgster van Cintra, zo snel mogelijk voort te zetten. Een woeste oorlog raast echter door de koninkrijken van het noorden, en bijna elke streek die hij en zijn bondgenoten doorkruisen staat in brand. Bovendien gaat het gerucht dat Ciri aan het hof van Nilfgaard is, in voorbereiding op haar huwelijk met keizer Emhyr. Het lijkt onder zulke omstandigheden een onmogelijke missie om de prinses te redden...

Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de hekser Geralt van Rivia is een internationale bestseller, waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in veertien landen in vertaling.

Dit boek in de pers

Het derde deel in de serie bevat humor, sarcasme, gescheld, maar ook vriendschap en de vorming van emotionele banden.  
Hebban.nl  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Aanrader voor alle lezers Anthony Ryan!

The Witcher is een van de populairste series van dit moment. Andrzej Sapkowski's fantasy-cyclus over de tovenaar Geralt van Rivia is een internationale bestseller en vormde dan ook de basis van succesvolle games (The Witcher), een televisieserie en een graphic novel. Na de verhalenbundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid en de romans Het Bloed van de Elfen en De Jaren van Verachting, is De Vuurdoop zijn derde Witcher-roman. Geralt van Rivia is een magiër die alles en iedereen die door het kwaad is voortgebracht bestrijdt. In De Vuurdoop staat Geralt voor een schijnbaar onmogelijke missie als hij prinses Ciri - de troonopvolgster van Cintra - probeert te redden. Een woeste oorlog raast door het hele land en Ciri is voor het laatst gezien aan het hof van Nilfgaard, de plek waar de strijd het hevigst is... Heroïsche fantasy voor alle fantasy-fans vanaf vanaf 14 jaar!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over zoektochten
  • fantasy over queestes

Details:

Auteur(s)Andrzej Sapkowski
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Theo Veenhof
ISBN9789024568185
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
SerieThe Witcher
Afmetingen211 x 134 x 31 mm.
Gewicht468 gr.  

Recent bekeken producten