Therapieboek Stotteren Volwassenen

J. Turnbull, T. Stewart • Paperback

€ 78,75

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het praktische Therapieboek stotteren worden technieken en strategieën beschreven die kunnen worden gebruikt in de therapie voor stotterende volwassenen. Veel vragen vanuit het werkveld komen steeds neer op eenzelfde probleem, namelijk dat men een handleiding mist met concrete beschrijvingen van oefeningen en technieken.
Met het Therapieboek Stotteren Volwassenen voorzien de auteurs in deze leemte en proberen zij een antwoord te geven op de vraag: Hoe behandel je volwassen stotteraars en wat kun je allemaal doen?
Door toelichting en verantwoording vanuit de literatuur, wordt de (toekomstige) therapeut bovendien geholpen bij het kiezen van de juiste techniek of strategie passend bij een specifieke cliënt. Opdrachten en activiteiten zijn helder beschreven, zowel voor individuele als groepstherapie.

Jackie Tumbull en Trudy Stewart zijn beiden ervaren stottertherapeuten, die tevens bij- en nascholing verzorgen voor logopedisten en stottertherapeuten.
Het oorspronkelijke Engelstalige boek The Dysfluency Resourcebook, is vertaald en bewerkt door stottertherapeut en docent Trude Smitskamp.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)J. Turnbull, T. Stewart
UitgeverijPearson Benelux Clinical
Vertaler(s)T. Smitskamp
ISBN9789026517631
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's161
Verschijningsdatum
Afmetingen297 x 210 x 10 mm.
Gewicht485 gr.

Recent bekeken producten