Thrillers

Laat jij je telkens weer meeslepen in het verhaal van spannende thrillers? Boeken van je favoriete schrijver leg je pas weg wanneer je de laatste bladzij hebt omgeslagen: liefhebbers van spannende boeken kennen dat maar al te goed. Wie die favoriete auteur is, daar valt over te twisten. Maar er is één ding waar echte boekenfans het over eens zijn: een goed boek is een goed boek wanneer je deze gewoonweg niet weg kunt leggen. De tijd vergeet. Iedere keer opnieuw verlangt naar jouw leesmoment. Om je te kunnen voorzien van dat leesmoment zoekt online boekwinkel eci voortdurend naar de meest inspirerende, verrassende en uiteraard spannende boeken van dit moment. Maar ook de klassiekers uit het verleden worden niet buiten beschouwing gelaten. Of je nu de voorkeur geeft aan psychologische thrillers, detectives of horror, je vindt het bij eci. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie thrillers: boeken waarvan jij op het puntje van je stoel gaat zitten!

Laat je inspireren door de thriller Top 20

Hoe ga jij op zoek naar een nieuw boek? Veel liefhebbers wachten met smacht op nieuwe titels van hun favoriete auteur. Andere boekenfans laten zich vooral graag verrassen, ongedacht het genre of de stijl van de schrijver. De voorkeur voor spannende boeken is vooral persoonlijk. Het is dan makkelijk wanneer je getipt wordt door iemand die eenzelfde schrijfstijl, genre of schrijver als jij prefereert. Kortom, echte boekenfans zijn altijd op zoek naar inspiratie om nooit uitgelezen te raken. Daarom ontmoet je nergens zoveel boekenfans als bij eci. Elke categorie kent een eigen genrespecialist die een Top 20 samenstelt van zijn of haar favoriete must-read thrillers. Boeken die jij volgens hem of haar gelezen moet hebben. En wanneer onze thrillerspecialist een boek aanraadt, wil je natuurlijk weten waarom. Hoe je erachter komt waarom nou net deze boeken een plekje gegund worden in de thriller Top 20? Om je dat te vertellen is elk boek voorzien van een recensie, geschreven door de genrespecialist of de eci redactie!

Spannende boeken lezen wordt beloond

Altijd op zoek naar de beste thrillers van nu, en toen. Verrast worden en nooit uitgelezen raken. Dat zijn echte liefhebbers. Boeken lezen wordt door eci beloond. Als trouwe klant van onze online boekwinkel bekijk je daarom op je gemak de collectie toptitels en profiteer je van diverse kortingen. Zo krijg je - wanneer je meer dan drie boeken per jaar aanschaft – een korting van 20% op meer dan 25.000 titels. Zoek je een specifiek boek in onze winkel? Via de zoekbalk bovenaan de pagina vind je eenvoudig de titel waar je naar op zoek bent. Geheel vrijblijvend maak je een eigen account aan, waar je eenvoudig bijhoudt welke boeken je hebt gelezen en welke titels je op je verlanglijstje zet. Heb je vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier, de chatfunctie of telefonisch via 0900 – 8324 (€ 0,50 per gesprek). Wij zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 – 21.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over ons aanbod aan thrillers. Boeken vóór 23.00 uur besteld? Dan mag je jouw bestelling de volgende dag al in huis verwachten. Wij wensen je veel leesplezier!

De beste thrillers

Nicci French

Het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French schrijven samen thrillers onder de bekende naam Nicci French. Het stel trouwde in 1990 en begonnen samen aan het schrijven van een boek in 1995. Het boek, Het geheugenspel, kwam twee jaar later uit. Daarna volgden verschillende boeken, waaronder de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol.

Lees meer

Boekennieuws

De thrillers die je niet mag missen

Jaarlijks verschijnt er een lawine aan spannende en huiveringwekkende thrillers. Onze specialist schept orde in de chaos en selecteert de thrillers die je écht niet mag missen. Omdat ze garant staan voor slapeloze nachten, nog spannender zijn dan de rest, of er een lovende recensie verscheen in de media.

Lees meer

Net verschenen

Nu alvast reserveren