Toch een geluk

Barbara Stok • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,80

Overal elders € 18,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze nieuwe autobiografische bundel volgen we de belevenissen van stripmaker Barbara Stok. Barbara is een doorsnee vrouw met een doorsnee leven: ze drumt, twijfelt, ergert zich een kunstkop, filosofeert over oneindigheid, vindt dat ze al aardig goed bezig is, heeft slapeloze nachten, eet vegetarische venkelsoep in vier dimensies, is bezorgd over de toestand in de wereld, zit in een dip, fantaseert over kwantummechanische waarschijnlijkheidsgolven, dient een klacht in, werkt aan een groot project – een stripboek over Vincent van Gogh, voelt zich plotseling intens tevreden, breekt internationaal door, geeft lezingen in New York en São Paulo, stort een beetje in, wou dat ze Louis van Gaal was, maakt spannende zeiltochten, probeert kalm te blijven en beleeft af en toe gelukkig helemaal niets.

Dit boek in de pers

De trefzekerheid van Stoks lijnvoering zit hem in het feit dat deze vrij is van stijl, waardoor de subtiele kleuren gaan zingen.  
The Times  

Barbara Stok-strips lezen is zoiets als in de wijde wereld van alledag onderweg zijn met vriendin aha-erlebnis. Dilemma's, tegenstrijdigheden, domheid, ergenissen overal. Maar ook de poezie van het toeval, een lachbui, lanterfanten voor gevorderden.  
VPRO Gids  

Details:

Auteur(s)Barbara Stok
UitgeverijNijgh & Van Ditmar
ISBN9789038801759
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 170 x 14 mm.
Gewicht419 gr.  

Recent bekeken producten