Toen het donker werd

Simone van der Vlugt • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 17 uur geleden.
Bestellen

Toen het donker werd is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem er zo makkelijk van af te laten komen. In zijn wanhoop schakelt Menno via zijn advocaat iemand in om af te rekenen met zijn probleem, zonder dat hij de gevolgen van dit besluit kan overzien.
Sascha voelt haar man en zoon van zich vervreemden en eist antwoorden, maar haar zoektocht naar de waarheid komt tot een abrupt einde wanneer ze bij een ongeluk haar zicht verliest. Menno vermoedt dat het om een aanslag ging maar verzwijgt dit. Elk gezinslid probeert een uitweg te vinden, om alleen maar nog meer verstrikt te raken in het web van leugens en bedrog. Totdat Menno besluit dat het genoeg is.

Toen het donker werd toont de duistere kant van onze samenleving, maar ook hoe gemakkelijk het is als doodgewoon gezin ineens in de criminaliteit te belanden. En om steeds meer grenzen te overschrijden. Simone van der Vlugt overtreft zichzelf met deze thriller en schreef hiermee haar beste tot nu toe.

Dit boek in de pers

Met dit verhaal vol verraad, onderhuidse spanningen en hartstocht overtreft Van der Vlugt zichzelf. Alles klopt: de goed uitgewerkte verhaallijnen, de wendingen, de zinderende afloop. Tot de laatste zin razend spannend. IJzersterke thriller!  
De Telegraaf  


Reviews & recensies

Bloedspannend verhaal, waarin de verwikkelingen van een Nederlands gezin razendsnel gaan. Met vaart geschreven!

Wat een superspannend en goed geschreven boek. Ik had het in één dag uit. Wat ik fascinerend vond was het gegeven dat je als doodgewoon gezin ineens in de criminaliteit terecht kunt komen. Eigenlijk best beangstigend. Van der Vlugt heeft er een bloedstollend boek van gemaakt. Steeds weer dacht ik de complottheorie door te hebben, maar dan bleek de schrijfster mij behoorlijk op het verkeerde been te hebben gezet. Het boek bleef van de eerste tot de laatste pagina spannend. En het einde was heel verrassend. Ik vond dit boek echt een van de betere van Van der Vlugt, oftewel onze Nederlandse Nicci French.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over blindheid
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Simone van der Vlugt
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026332081
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 134 x 28 mm.
Gewicht429 gr.  

Recent bekeken producten