Val

Cis Meijer • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,19

Overal elders € 13,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 2 uur geleden.
Bestellen

Val is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoe ver ga jij om de waarheid te achterhalen? Lees de jeugdthriller Val van Cis Meijer, bloedstollend spannend! Voor de fans van Mel Wallis de Vries.

Een rotte geur dringt mijn neus binnen. Natte steentjes, verdroogde resten aarde, kleverige spinrag en ik wil niet weten wat voor dode insecten. Het is alsof ik in een open graf woel...

Na de zomer zou Liv naar dezelfde highschool gaan als haar urban climbing- en hartsvriendin Sofia in New York. Maar terwijl Liv de weken aftelt, gedraagt Sofia zich op Skype steeds vreemder. Hun laatste telefoongesprek eindigt in ruzie. Dan ontvangt ze van Sofia een appje: HET SPIJT ME. ALLES KOMT GOED! Een dag later bereikt Liv het afschuwelijke nieuws dat Sofia is omgekomen bij een tragisch ongeval.

Liv twijfelt aan Sofia's doodsoorzaak. Was het echt een ongeluk? Liv besluit toch naar New York te vertrekken, urban climbing-stad bij uitstek. Met gevaar voor eigen leven gaat ze op zoek naar de waarheid achter Sofia's verdwijning.

Bloedstollend spannend! Met POLITIE NIET BETREDEN-elastiek.

Dit boek in de pers

Vlotte, vloeiende stijl, met pakkende dialogen en rake beschrijvingen... De ontknoping is (letterlijk) gruwelijk spannend.  
NBD BIBLION  

Details:

Auteur(s)Cis Meijer
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026138270
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's240
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen208 x 136 x 29 mm.
Gewicht439 gr.

Recent bekeken producten