Van kleutertekening tot schrijven

C. van Eerd-Smetsers, M. Keulen • Paperback

€ 41,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Van kleutertekening tot schrijven is een eigentijds standaardwerk over de schrijfontwikkeling van kinderen op de basisschool. Het boek sluit qua vorm en inhoud naadloos aan op de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijsveld. Het is in eerste instantie bedoeld voor pabostudenten, maar is ook heel geschikt voor de opleiding Speciaal Onderwijs en Interne begeleiding.
Het boek valt op door de glasheldere indeling waardoor het bijzonder praktisch en werkbaar is voor student en docent. Inhoudelijk maakt de student kennis met de drie ontwikkelingsfasen van het schrijvende kind op de basisschool. Daarbij komen per fase steeds de volgende vier aspecten aan bod: geschiedenis, didactiek, zorgverbreding en materialen.
Dit boek over de theorie en didactiek van het schrijfonderwijs leent zich uitstekend voor zelfstudie dankzij de praktijkgerichte (verdiepings) opdrachten. Een belangrijk onderdeel is oefening van de eigen vaardigheden ter voorbereiding op de stage en de beroepspraktijk. Daarmee is het boek geschikt voor competentiegericht opleiden.

Details:

Auteur(s)C. van Eerd-Smetsers, M. Keulen
UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001279141
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's142
Verschijningsdatum
Afmetingen238 x 166 x 8 mm.
Gewicht258 gr.  

Recent bekeken producten