Ver bij jou vandaan - midprice

Lynn Austin • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer

Ver bij jou vandaan - midprice is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de roman 'Ver bij jou vandaan' van Lynn Austin zijn de bewoners van een appartementencomplex op elkaar aangewezen als de Tweede Wereldoorlog elk aspect van hun leven binnendringt.

1943, Brooklyn, New York. Het hart van de twaalfjarige Esther Shaffer breekt als haar vader kort na de dood van haar moeder vertrekt om te vechten tegen nazi-Duitsland. Hoe kan hij haar en haar broertje Peter zo aan hun lot overlaten? Buurvrouw Penny Goodrich is al jaren in stilte verliefd op de man en ziet haar kans schoon. Zij biedt aan voor Esther en Peter te zorgen in de hoop dat hun vader haar eindelijk zal zien staan.

De Joodse huisbaas van het complex, Jacob Mendel, volgt intussen gespannen de nieuwsberichten. Zijn zoon zit vast in het door oorlog geteisterde Hongarije. Hij durft nauwelijks nog te geloven in een goede afloop - of worden zijn gebeden toch verhoord?

Lynn Austin is de bestsellerauteur van onder andere 'Eva's dochters', 'De boomgaard' en de Bijbels-historische serie 'De wederopbouw van Jeruzalem'.

Details:

Auteur(s)Lynn Austin
UitgeverijVoorhoeve
Vertaler(s)Marianne van Reenen
ISBN9789029724357
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's464
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 39 mm.
Gewicht603 gr.

Recent bekeken producten