Verslaafd aan liefde

Jan Geurtz • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Verslaafd aan liefde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de spirituele bestseller Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Op inspirerende wijze laat hij zien hoe we onze behoeftigheid aan liefde en erkenning kunnen veranderen in onvoorwaardelijk en duurzaam geluk - voor iedereen die bekneld zit in een liefdesrelatie, of in het gemis eraan. Jan Geurtz is de auteur van de bestsellers De opluchting, De verslaving voorbij, Verslaafd aan liefde en Verslaafd aan denken. Geurtz studeerde orthopedagogiek, onderwijskunde en wetenschapsfilosofie, en is geïnspireerd door het boeddhisme.

Dit boek in de pers

Er zijn boeken die je graag veel eerder had gelezen. Of boeken die je iedereen van harte wilt aanraden. Verslaafd aan liefde van verslavingsdeskundige Jan Geurtz behoort tot beide categorieën. Het is wellicht het enige boek dat u ooit hoeft te lezen om te begrijpen waarom persoonlijke en zakelijke relaties te vaak mislukken of vastlopen.  
GELD EN DIENSTVERLENING  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een inspirerende boek voor iedereen die op zoek is naar een gezonde relatie

Hoe vaak betrap je jezelf er niet op dat je negatief over jezelf denkt? Van 'ik ben gewoontjes' tot 'ik ben lui'. Dat komt veel voor, zelfs bij geslaagde mensen als managers van grote bedrijven of bekende Nederlanders. Het extreem goed of beroemd willen worden heeft soms te maken met het compenseren van een negatief zelfbeeld. Er zijn mensen die in een relatie zoeken naar iemand die je een ander beeld over jezelf geeft en daarom lopen die relaties mis. Want niemand kan het denken in je hoofd veranderen, behalve jijzelf. Het gaat niet alleen om liefdes,-maar ook om vriendschaps- en familierelaties. Geurtz laat ons oefeningen doen om van dat negatieve zelfbeeld af te komen. 'Je leeft je hele leven op een kist met goud en uit onwetendheid ga je elke dag weer bedelen,' beweert hij. De moeite van de oefening waard.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over liefdesrelaties
  • psychologie voor vrouwen

Details:

Auteur(s)Jan Geurtz
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026333392
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 135 x 21 mm.
Gewicht322 gr.  

Recent bekeken producten