VMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie Werken als kok in de catering

Arjen Snapper, Martin Hilgen • Hardcover

€ 16,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan. Een kok hoeft niet altijd in de keuken van een restaurant te werken. Je kunt ook als kok bij mensen thuis koken of op bijzondere locaties. Sommige koks werken vanuit een foodtruck en staan bijvoorbeeld op grote muziekfestivals te koken. Daarnaast kun je ook in de catering werken. Je bereidt dan vaak gerechten voor in je eigen keuken en maakt deze op locatie af. In dit werkboek leer je werken als kok op locatie.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Arjen Snapper, Martin Hilgen
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037239447
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
SerieVMBO Horeca, Bakkerij en Recreatie
Afmetingen297 x 210 x 9 mm.
Gewicht314 gr.  

Recent bekeken producten