Voedingsleer

Jan Willem van Gelder, Rein Mulder, Simon Kuipers • Hardcover

€ 25,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als Zelfstandig werkend kok wil je niet alleen weten welk stukje vlees je gaan bereiding, maar ook wat er tijdens dit bereidingsproces gebeurt. En wat levert dit stukje vlees ons? In de module Voedingsleer en moleculaire gastronomie wordt antwoord gegeven op deze vragen. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Jan Willem van Gelder, Rein Mulder, Simon Kuipers
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037212525
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
SerieTendens
Afmetingen299 x 210 x 5 mm.
Gewicht208 gr.  

Recent bekeken producten