Voor ik ga slapen

S. J. Watson • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

Voor ik ga slapen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Elke ochtend als Christine wakker wordt, zijn haar herinneringen opnieuw gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet iemand haar vertellen wie ze is. Hierdoor is ze volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al tweeëntwintig jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek, dat ze op advies van de dokter bijhoudt, ontdekt ze echter dat Ben haar niet alles vertelt.

Dit boek in de pers

Hij heeft zijn thriller zo dwingend opgebouwd dat je hem amper weg kunt leggen. Wie achter het oog op het voorplat durft te kijken, wacht een intrigerend, spannend en uiterst knap gestructureerd verhaal over een vrouw die elke dag opnieuw begint met haar leven. Ons oordeel: een hoogst intrigerende pageturner. Aanrader van de week.  
De Standaard  

Als lezer vertrouw je niemand meer en je begint op alle details te letten. IJzersterke psychologische thriller.  
De Morgen  

Een topdebuut van hoog niveau.  
De Volkskrant  

Spooky en spannend. Een superthriller.  
GLAMOUR  


Reviews & recensies

Verontrustend goed!

‘Ik hou van je, Christine,’ zegt hij, en hoewel ik weet dat ik nu moet zeggen dat ik ook van hem hou, doe ik dat niet. Ik zeg niets. Hoe kan ik van hem houden? Hij is een vreemde voor me. Het klopt allemaal niet. Er zijn zoveel dingen die ik wil weten. Hoe ik hier gekomen ben, hoe ik me staande houd. Maar ik weet niet hoe ik dat moet vragen. ‘Ik ben bang,’ zeg ik. ‘Dat weet ik,’ antwoordt hij. ‘Dat weet ik. Maar maak je nou geen zorgen, Chris. Ik zorg voor je. Ik zal altijd voor je zorgen. Het komt goed. Vertrouw me maar.’ Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Dankzij haar dagboek, dat ze op advies van de dokter bijhoudt, ontdekt ze dat Ben, de man met wie ze al 22 jaar getrouwd is, haar niet alles vertelt. Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische literaire thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur S.J. Watson. Verfilmd met Nicole Kidman en Colin Firth in de hoofdrollen. "Een absolute aanrader." - VN's Detective & Thrillergids. "IJzersterke, psychologische thriller."- De Morgen. "Een topdebuut van hoog niveau." - de Volkskrant.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over geheugenverlies
  • thrillers

Details:

Auteur(s)S. J. Watson
UitgeverijAnthos Literaire Thrillers
ISBN9789041422675
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's333
Verschijningsdatum
Afmetingen201 x 131 x 27 mm.
Gewicht361 gr.  

Recent bekeken producten