Voor jou

Jojo Moyes • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 8,00

Overal elders € 10,00

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer

Voor jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Voor jou' van Jojo Moyes is een roman die alle harten verovert: het boek voert wereldwijd de bestsellerlijsten aan en ging 3 miljoen keer over de toonbank.
Louisa's wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen - een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin - maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.

Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Deze heerlijke roman is voor iedereen die genoot van films als 'Intouchables' en 'Mar adentro', en werd door 'De Standaard' uitgeroepen tot dé feelgoodroman van het jaar.

Dit boek in de pers

Dit boek ontroert tot op het bot. Echt een aanrader.  
Flair  

Dit liefdesverhaal overtuigt, niet alleen omdat het je raakt, maar ook omdat het zo herkenbaar is.  
The New York Times  

Veel hilarische en ontroerende momenten. Voor jou is uitermate grappig geschreven. Advies: zakdoeken bij de hand houden.  
De Telegraaf  

Een meeslepende roman over liefde, dood, beslissingen nemen en liefde vinden. Het gaat grote emotionele vraagstukken niet uit de weg. Waterproofmascara is een vereiste!  
Marie Claire  

Allereerst een waarschuwing: dit boek is een echte tearjerker, dus houd een doos tissues en een reep chocola binnen handbereik. Zoals de achterflap al vermeldt, is dit boek een aanrader voor liefhebbers van de veelgeprezen film Intouchables. Tel daar een romantische plotlijn bij op en het resultaat is een ontroerende en meeslepende roman die je tot de laatste bladzijde in zijn greep houdt.  
CHICKLIT.NL  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Voor jou is een prachtig liefdesverhaal, bitterzoet maar zó mooi

Jojo Moyes heeft met Voor jou een aangrijpend, verpletterend en ook verdrietig verhaal geschreven zonder dat het ergens sentimenteel wordt. Een prachtige prestatie, want dat blijkt toch heel moeilijk te zijn voor veel auteurs. Daarmee zet Jojo Moyes zich op de kaart. Het verhaal over een invalide jonge man en een jonge vrouw die op zoek is naar haar plek in de wereld, is bitterzoet en ontzettend mooi om te lezen. Het deed me een aantal keer denken aan de beroemde Franse film (en roman) Intouchables zonder dat het daar echt op lijkt. Ook in dat boek speelt een zwaar gehandicapte man de hoofdrol. Het knapste vind ik nog wel dat je aan het eind van het boek de keuzes begrijpt die de personages maken. Dit boek moet je gewoon lezen. Indrukwekkend.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fijne romans over de liefde
  • fijne romans

Details:

Auteur(s)Jojo Moyes
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Anna Livestro
ISBN9789032514853
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 35 mm.
Gewicht572 gr.

Recent bekeken producten