Voorkoming van medische accidenten

L. Abraham-Inpijn • Hardcover

€ 50,90

In herdruk, verwacht vanaf 26-10-2016

Gratis verzending
Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De kans dat u een patiënt in uw stoel krijgt die ouder is dan 45 jaar, is tegenwoordig behoorlijk groot. De vergrijzing! Als u geen speciale maatregelen treft, neemt hierdoor de kans toe op medische calamiteiten in uw praktijk. Het afnemen van een medische anamnese voorkomt zo'n vervelende confrontatie.

Het 'Europese Medisch Risico Registrerend Historie-systeem' is een preventiemethode, die gebruikmaakt van een door de patiënt in te vullen lijst, die de tandarts verifieert. Deze eenvoudige methode geeft u een systematisch beeld van het risico van tandheelkundig handelen bij de gevonden pathologie. Zo kunt u preventieve maatregelen die nodig zijn onderbouwen. Dat is de meerwaarde van het EMRRH ten opzichte van andere gezondheidsvragenlijsten.

Deze geheel vernieuwde, tweede druk van 'Voorkoming van medische accidenten' is een handzame uitgave waarmee uw kennis op een eenvoudige manier up-to-date blijft. U treft hierin actuele onderwerpen aan waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd. De tekst is zeer toegankelijkheid, en waar nodig zijn verhelderende, duidelijke illustraties opgenomen.

De auteur was als hoogleraar Algemene Ziekteleer en Interne Geneeskunde jarenlang verantwoordelijk voor het medisch onderwijs aan studenten van ACTA en het post graduate medisch onderwijs. Voorts was zij een van de ontwikkelaars van de 'European Medical Risk Related History' (EMRRH).

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)L. Abraham-Inpijn
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789035230446
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen244 x 157 x 12 mm.
Gewicht435 gr.  

Recent bekeken producten