Vraag niet waarom

Simone van der Vlugt • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 2 uur geleden.
Bestellen

Vraag niet waarom is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neergezet. Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang daarna overlijdt een schoolmeisje in de steeg achter haar huis aan haar verwondingen en kort daarop wordt er een derde steekpartij gemeld. Er is weinig dat deze slachtoffers met elkaar bindt. Samen met haar vaste partner Fred staat rechercheur Lois Elzinga weer voor een mysterie.

Simone van der Vlugt heeft meer dan 2 miljoen exemplaren van haar thrillers en historische romans verkocht. Ze won diverse prijzen voor haar boeken, waaronder de NS Publieksprijs voor 'Op klaarlichte dag'.
'Vraag niet waarom' is het derde deel met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol.

Dit boek in de pers

Eindelijk een herkenbare heldin die geloofwaardig overkomt en met wie de lezer ook nog eens een relatie kan opbouwen die meerdere boeken omspant.  
Trouw  

Van der Vlugt weet de twee verhalen goed in elkaar te passe in een vlot geschreven thriller.  
Algemeen Dagblad  


Reviews & recensies

Yes, deel drie van de lekker detective-weglees-serie Lois Elzinga

De naam Simone van der Vlugt staat elke keer weer garant voor een heerlijke weglezer. En ja, de boeken uit deze Lois Elzinga reeks, voldoen stuk voor stuk aan de wegleescriteria: vlot verhaal, precies genoeg diepgang, maar niet zoveel dat het lastig wordt, regelmatig een plottwist en een vloeiende schrijfstijl. Dit derde boek uit de reeks vind ik de beste tot nu toe. De reeks begon met Aan niemand vertellen, wat bij mij veel enthousiasme voor de reeks opwekte. Het vervolg Morgen ben ik weer thuis vond ik persoonlijk iets minder sterk, maar toch zeker de moeite van het lezen waard. Deel 3, Vraag niet waarom, is weer een lekkere politiethriller. Het plot vond ik zeker verrassend (en eerlijk gezegd vind ik dat niet van elke Simone van der Vlugt) De hoofdpersoon Lois Elzinga is interessant genoeg om meerdere verhalen te kunnen dragen. Het enige echte minpunt aan deze serie is dat je elke keer zo lang moet wachten op een volgend deel. Dit is dé thriller om mee te nemen op vakantie!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over Nederland
  • speurwerk voor haar

Details:

Auteur(s)Simone van der Vlugt
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026328107
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's408
Verschijningsdatum
SerieLois Elzinga
Afmetingen222 x 145 x 34 mm.
Gewicht520 gr.

Recent bekeken producten