Vuur en As 1 - De heerschappij van de Maskers

Sabaa Tahir • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Vuur en As 1 - De heerschappij van de Maskers is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vuur en As is een Young Adult fantasy-roman vol spanning, actie en avontuur. Het is de vertaling van het eerste deel van de Amerikaanse serie An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir.

Vuur en As vertelt het verhaal van Laia en Elias, geboren in aparte werelden - zij een slaaf en hij een soldaat - die voorbestemd zijn om samen het wrede Imperium te bestrijden, in een wereld die doet denken aan het oude Rome.

Laia weet als spion de militaire academie van de Maskers binnen te dringen. Daar ontmoet ze Elias, die eigenlijk haar vijand is...

Sabaa Tahir is een Amerikaanse schrijfster. Vuur en As werd een bestseller in Amerika en is een wereldwijd succes. Het boek wordt ook verfilmd. Tahir schrijft nu aan het vervolgdeel.

Dit boek in de pers

Het verhaal is zwaar, spannend, gruwelijk, hartbrekend, verdrietig en vol met ellende maar god wat wil je graag verder lezen en weten wat er in de volgende hoofdstukken gaat gebeuren. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goed geschreven pageturner in een geweldige setting met goede karakters.  
CHICKLIT.NL  

Eigenlijk zijn we eindeloos op zoek naar de perfecte opvolger van de boeken en fimreeks The Hunger Games. Fictieverhaal Vuur en As (Sabaa Tahir), over een jonge meid dat onder een streng regime leeft, belooft minstens zo spannend en verslavend te zijn.  
FASHIONISTA  

Dit is fantasy in optima forma.  
VERONICA  

Details:

Auteur(s)Sabaa Tahir
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Hanneke van Soest
ISBN9789024565924
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's464
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieVuur en as
Afmetingen237 x 162 x 45 mm.
Gewicht800 gr.

Recent bekeken producten