Waarom luister je niet?

Jean-Pierre van de Ven • Paperback

€ 18,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Waarom luister je niet? is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven laat in zijn nieuwe boek `Waarom luister je niet? zien dat helder communiceren met je partner de sleutel tot een goede relatie is. Niemand heeft betere oplossingen voor relatieproblemen dan stellen zelf. Als partners met elkaar praten zonder elkaar af of aan te vallen, bedenken ze samen de beste manieren om het weer leuk te hebben met elkaar.

Maar hoe kun je echt met elkaar in gesprek raken? En hoe kun je jullie oplossingen vervolgens in praktijk brengen? Aan de hand van herkenbare situaties in zijn spreekkamer en een toegankelijke uitleg van psychologische theorieën, laat Jean-Pierre van de Ven in `Waarom luister je niet? zien dat je zelf de weg weet uit het woud van relatieproblemen.

Dit boek in de pers

Psycholoog en relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven schreef een uitvoerige handleiding hoe je de relatie met je partner kunt verbeteren.  
LEIDSCH DAGBLAD  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Communiceren is eenvoudiger dan je denkt!

Waarschijnlijk kent iedereen dit zinnetje, meestal uitgeroepen in wanhoop omdat je de ander niet kunt bereiken. Het boek van Jean-Pierre van de Ven geeft talloze praktijkvoorbeelden van hoe hij stellen heeft geleerd weer echt met elkaar te communiceren. En meestal is het eenvoudiger dan je denkt. Hij geeft daarbij een paar handreikingen. Vrouwen hebben vaak de neiging iets te brengen als een verwijt. Dat werkt niet. Anderen hebben vaak dubbele bindingen: een situatie waarin iemand tegengestelde boodschappen afgeeft. Ook het duidelijk communiceren van wat je nu eigenlijk echt wilt bereiken is belangrijk, en lukt lang niet altijd. Je moet veel belangstelling hebben voor hoe andere mensen hun problemen oplossen, dan is dit een heel interessant boek.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over communicatie
  • ontspannende non-fictie

Details:

Auteur(s)Jean-Pierre van de Ven
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026328251
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 136 x 19 mm.
Gewicht285 gr.

Recent bekeken producten