Wachten op woensdag

Nicci French • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 7 uur geleden.
Bestellen

Wachten op woensdag is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In `Wachten op woensdag van Nicci French vindt een jong meisje het lichaam van haar moeder, die met bruut geweld is vermoord. Het politieonderzoek brengt een geheim leven aan het licht maar niet de moordenaar. Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. En Frieda Klein wordt met tegenzin in deze twee zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van de wrede aanslag die ze ternauwernood overleefde. Wachten op woensdag is het derde boek in de Frieda Klein-serie van het Britse echtpaar Nicci Gerard en Sean French. Samen vormen zij het schrijversduo Nicci French. Eerder verschenen Blauwe maandag, Dinsdag is voorbij en Donderdagskinderen, eveneens met Frieda Klein in de hoofdrol.

Dit boek in de pers

Ook dit boek van Nicci French leest weer heerlijk weg  
FLAIR  

Opnieuw een mooi geconstrueerde, psychologisch doordachte thriller van het Britse schrijversduo Nicci French, al mochten we van hen in het verleden al geraffineerdere ontknopingen lezen en blijkt enige voorkennis uit de twee vorige Frieda Klein-boeken haast onontbeerlijk.  
GAZET VAN ANTWERPEN  

Zoals elk boek van Nicci French is "Wachten op woensdag" niet alleen spannend, met heel verrassende wendingen, maar munt het ook uit in een stijl waarmee het zich boven de meeste thrillers verheft en in een scherpzinnige karaktertekening.  
Trouw  

Een vreugde om te lezen.  
Nu.nl  


Reviews & recensies

Het derde boek in de 'Frieda Klein' serie

Een psychotherapeute (Frieda Klein) die de politie helpt bij moordmysteries biedt als uitgangspunt een heleboel perspectieven om dieper in te gaan op de motieven en werkwijzen van gestoorde misdadigers. Het schrijversduo Nicci French slaagt er als geen ander in om de beklemmende en beangstigende krochten van de menselijke ziel te verkennen. Wat dit boek extra beklijvend en spannend maakt, is het feit dat het hoofdpersonage zelf mentaal hopeloos in de knoop ligt na een eerder avontuur. Hetgeen haar kijk op de realiteit vervormt. Sterk is ook hoe twee, ogenschijnlijk onbelangrijke, plotlijnen uiteindelijk in de eindontknoping geïntegreerd worden. Vakwerk!

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moord
  • verzwegen zaken

Details:

Auteur(s)Nicci French
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Irving Pardoen, Caecile de Hoog
ISBN9789026328855
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's496
Verschijningsdatum
SerieFrieda Klein
Afmetingen200 x 130 x 41 mm.
Gewicht555 gr.  

Recent bekeken producten