Wereldwijzer - Dalmatië

Paul de Waard • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 16,76

Overal elders € 20,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dalmatië is een landsdeel van Kroatië en omvat een aantal provincies van dat land. De vele stranden en de diepblauwe zee lokken elk jaar opnieuw meer toeristen naar dit deel van voormalig Joegoslavië. In tientallen jachthavens meren ieder jaar meer pleziervaartuigen af. Er is bijna geen plek op de wereld te vinden waar natuur en cultuur zo dichtbij elkaar liggen dan juist in dit deel van Kroatië. Dubrovnik en Split, de grootste steden, zijn in belangrijke mate door Unesco beschermde plaatsen. De vele natuurparken, zowel op het vasteland als in zee, vormen een trekpleister van de eerste orde voor de liefhebber van natuur. U vindt er een bruisend nachtleven en verstilde oude stadjes. Wandelen of fietsen, bergbeklimmen of wildwatervaren? Het kan allemaal in Dalmatië.
Ook de prachtige hoofdstad Zagreb en het overweldigend mooie meremgebied van Plitvice worden in deze Wereldwijzer beschreven.

Full colourgidsen boordevol informatie voor de moderne reiziger die zijn of haar weg snel wil kunnen vinden. Bondige en up to date ­informatie en voor de geïnteresseerde lezer veel achtergrond verhalen. Duidelijke kaarten en plattegronden en fraaie fotografie. Mooi vormgegeven boeken met een heldere indeling.

Details:

Auteur(s)Paul de Waard
UitgeverijElmar, Uitgeverij
ISBN9789038918891
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
SerieWereldwijzer
Afmetingen210 x 125 x 16 mm.
Gewicht373 gr.

Recent bekeken producten