Wereldwijzer Israel

Ronnie Rokebrand • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,96

Overal elders € 24,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Wereldwijzer Israel is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Israël is een land met grote tegenstellingen: de nationale parken stralen een weldadige rust uit, maar de hoge muren rondom de bezette gebieden wijzen op grote spanningen. Boven alles is Israël een fantastisch vakantieland met fascinerende facetten. Jeruzalem, de Dode Zee en het meer van Galilea zijn maar enkele van de vele unieke bezienswaardigheden die het land te bieden heeft. Ook het klimaat staat een fijne vakantie niet in de weg, aan het strand van Eilat is het de hele winter goed toeven.

Israël is een immigratieland. Joden uit tachtig verschillende landen stroomden in de loop der eeuwen naar het Beloofde Land. Zij waren echter niet de enigen die naar dit land trokken: aartsvaders, Perzen, Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Arabieren, kruisvaarders, Mammelukken, Turken en Engelsen lieten hun sporen na. De gevonden voorwerpen, de historische steden en gebouwen en het rijke culturele leven vertellen het boeiende verhaal van hun leven.

Wereldwijzer Israël biedt reizigers alle informatie die zij nodig hebben om een land te verkennen. Zowel cultureel, historische als praktische informatie is opgenomen in één handige reisgids. De heldere kaarten en eventuele stadsplattegronden maken dit boek uiterst compleet.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Ronnie Rokebrand
UitgeverijElmar, Uitgeverij
ISBN9789038919478
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's389
Verschijningsdatum
SerieWereldwijzer
Afmetingen211 x 126 x 25 mm.
Gewicht567 gr.

Recent bekeken producten