Werken met diepgang

• Hardcover

€ 38,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoe kun je als professional werken met diepgang?

Het antwoord van dit nieuwe boek is: streef naar deskundigheid op het terrein van methodiek en reflecteer op je motieven, waarden en idealen in het handelen. En vergeet daarbij je verlangen niet. Deze uitgave illustreert die drie uitdagingen met voorbeelden uit de praktijk van verschillende werkvelden.

Daarnaast komt de vraag aan de orde met welke veranderingen de professional te maken heeft. Drijfveren - van de werker zelf en van de doelgroep - wortelen in verschillende levensbeschouwe-lijke tradities of bronnen. Ook de school, instelling of kerk waarin hij of zij werkt is doordrenkt met waarden en gericht op idealen. Persoonlijke uitdaging, opvatting van de doelgroep, het beleid van de organisatie: hoe brengt de professional die in overeenstemming?

Dit boek biedt praktische handreikingen om de levensbeschouwelijke communicatie in de alledaagse praktijk te ontwikkelen en verfijnen.

* Een introductie in kernbegrippen die de huidige levensbeschouwelijke situatie voor professionals verhelderen.
* Een vijf-stappen-methodiek aan de hand van concrete casuïstiek. Al lezende maakt de lezer zich het 'werken met diepgang' eigen.
* Modellen die beroepsrollen en waardenpatronen inzichtelijk maken.
* De mogelijkheid zich een beeld te vormen van de manier waarop levensbeschouwelijke communicatie in diverse werkvelden speelt en inzichten daaruit toe te passen in de eigen beroepsomgeving.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

UitgeverijMeinema, Uitgeverij
ISBN9789021144238
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Afmetingen249 x 172 x 36 mm.
Gewicht776 gr.

Recent bekeken producten