Wie ben ik? en wat wil ik?

Nienke Wijnants • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 23,92

Overal elders € 29,90

In herdruk, verwacht vanaf 01-02-2017

Gratis verzending
Reserveer

Wie ben ik? en wat wil ik? is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


Nienke Wijnants werd bekend met Het dertigersdilemma, haar veelgeprezen bestseller over de loopbaan- en levensvragen van jonge hogeropgeleiden. Wijnants kreeg talloze reacties van lezers die de beschreven keuzestress en de druk om het 'perfecte leven' te leiden herkenden. Maar het bleken uiteindelijk de hoofdstukken over authenticiteit en zingeving te zijn die de meeste indruk maakten en waar lezers meer over wilden weten.

In haar nieuwe boek, Wie ben ik en wat wil ik?, stelt Wijnants vast dat zoekende dertigers en veertigers in feite last hebben van zingevingsvraagstukken. Ze stellen zich vragen als: Is dit nu alles? Waar doe ik het allemaal voor? Wat vind ik belangrijk in het leven? of Wie ben ik nu echt? en weten daar geen antwoord op te krijgen.

Op haar vertrouwde scherpe, humoristische wijze vertelt Wijnants ons in dit nieuwe boek de waarheid over de veronderstelde maakbaarheid van het leven, verklaart zij de hedendaagse verslaving aan geluk en legt ze uit waarom filosofie volgens haar van levensbelang is. Wie ben ik en wat wil ik? verschaft geen irreële tips, maar daagt uit door kritische vragen te stellen en inspireert de lezer om zelf met antwoorden te komen.

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over authenticiteit
  • inspirerende boeken

Details:

Auteur(s)Nienke Wijnants
UitgeverijPrometheus Bert Bakker
ISBN9789035135086
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 125 x 26 mm.
Gewicht360 gr.  

Recent bekeken producten