Wie wind zaait

Nele Neuhaus • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Wie wind zaait is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In het kantoor van WindPro, een bedrijf dat windmolens exploiteert, wordt een nachtwaker dood aangetroffen. Als korte tijd later een boer vermoord wordt die voorzitter is van een burgerinitiatief tegen windmolenparken, gaat rechercheur Pia Kirchhoff op onderzoek uit. De boer blijkt zoveel vijanden te hebben dat bijna iedereen in zijn omgeving verdacht is. Elke verdachte heeft zijn eigen motief en niets is wat het lijkt. Tot er iemand moet boeten. Wie wind zaait is een intelligente thriller over een actueel thema, waarin Nele Neuhaus opnieuw laat zien dat gewone mensen niet alleen heel gemakkelijk het slachtoffer van een ernstige misdaad kunnen worden, maar dat ze ook in staat zijn om een bloedige moord te plegen.

Dit boek in de pers

Neuhaus is goed en heeft het voordeel dat zij anders is dan zoveel anderen.  
Vrij Nederland  

Zelden heeft een thriller van deze dikte mij zo kunnen boeien van de eerste tot de laatste letter. Nergens heb ik het gevoel dat het verhaal langdradig is of niet ter zake doet. Zelfs het aantal personen in het verhaal is, eens ze gekend zijn geen probleem, dat zorgt er juist voor dat het spannend blijft.  
VROUWENTHRILLERS.NL  


Reviews & recensies

Speculeren tot het einde: niets is wat het lijkt en niemand is te vertrouwen

Nele Neuhaus is lekker op dreef. Met haar prettige schrijfstijl weet ze bestseller na bestseller af te leveren. Wie wind zaait is het derde boek van Nele Neuhaus dat in Nederland is verschenen. Net als in Sneeuwwitje moet sterven en Diepe wonden speelt rechercheur Pia Kirchhoff de hoofdrol. Pas terug van vakantie moet ze weer vol aan de bak als de nachtwaker van WindPro, een bedrijf dat windmolens exploiteert, dood wordt gevonden. Dit lijkt geen ongeluk, eerder een wraakactie voor de agressieve wijze waarop Windpro te werk gaat. Als kort daarna een boer wordt vermoord, die ‘toevallig’ voorzitter is van het burgerinitiatief tegen windmolens gaan Pia en haar chef Oliver von Bodenstein op zoek naar antwoorden. Wie wind zaait leest heerlijk vlot door de korte hoofdstukken en zit boordevol verrassende wendingen. Een thriller die je gelezen moet hebben!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • speurwerk voor haar
  • detectives over moord

Details:

Auteur(s)Nele Neuhaus
Vertaler(s)Sander Hoving
ISBN9789021456744
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's480
Verschijningsdatum
SerieBodenstein & Kirchoff
Afmetingen216 x 134 x 34 mm.
Gewicht504 gr.

Recent bekeken producten