Wreed

Mel Wallis de Vries • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,19

Overal elders € 13,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Wreed is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wreed is de nieuwe bestseller van Mel Wallis de Vries, de koningin van de Nederlandse jeugdthriller. Dit boek lees je op het puntje van je stoel!

Wat als je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt en er niemand meer is om je te helpen?

Langzaam en verward komt Danielle bij bewustzijn. Ze is geblinddoekt en vastgebonden op een bed. In de kamer voelt ze de aanwezigheid van een ander. Ze smeekt haar ontvoerder om haar te laten gaan, maar wat ze ook zegt, de kidnapper zwijgt.

Dan voelt ze plotseling iets kouds en scherps. Danielle beseft dat de nachtmerrie nu pas echt is begonnen. Komt ze hier ooit levend uit?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Winnaar Crimezone YA-thriller Award 2014

Mel Wallis de Vries heeft al verschillende, ontzettend spannende jeugdthrillers op haar naam staan. Haar boeken, zoals Vals, Klem en Verstrikt zijn veel bekroond. En terecht. Ook Wreed past uitstekend in dat rijtje. Het verhaal over Danielle die ontvoerd is door een psychopaat is nagelbijtend spannend. Het boek is heel geschikt voor tieners, maar behandeld op een duidelijke young-adult manier wel hele volwassen onderwerpen. De hoofdstukken worden afgewisseld met beschrijvingen van wat de kidnapper Danielle aandoet. Heel realistisch en angstaanjagend. Ondertussen loopt een race tegen de klok om Danielle te vinden en te redden uit de handen van deze engerd. Een steengoede jeugdthriller om je nagels bij af te bijten voor lezers vanaf 14 jaar.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Mel Wallis de Vries
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026134852
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's272
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen208 x 138 x 28 mm.
Gewicht383 gr.

Recent bekeken producten