Young Adult

Studie, carrière of beiden? Een gezin stichten of reizen? Jongvolwassenen komen voor veel keuzes te staan. De vrijheid die bij deze levensfase komt kijken, brengt ook meer verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Er wordt nagedacht over de toekomst, de geaardheid, de lichamelijke gezondheid en de sociale kring. De opgedane kennis tijdens de pubertijd wordt toepasbaar en men beseft zich dat de kijk op de wereld niet op één wijze te interpreteren is. Kortom: in de overgang van jongere naar volwassene verandert het wereldbeeld. Young adult boeken gaan over deze veranderingen. Het lezen van deze boeken geeft een gevoel van erkenning, of laat je juist even wegdromen. Op deze pagina vind je de gehele collectie young adult boeken van eci!

Top 20 boeken voor jongvolwassenen

Of je nu graag leest over maatschappelijke vraagstukken, of juist even wilt ontsnappen aan de keuzes van vandaag de dag: iedere jongvolwassene heeft een andere voorkeur voor de boeken die hij of zij leest. Echte boekenfans weten dat over smaak niet valt te twisten. Online boekwinkel eci laat jou daarom kennismaken met diverse genres zoals young adult fantasy, young adult thrillers, young adult literatuur, maar ook young adult filmedities. Begin je net met lezen of heb je geen specifieke voorkeur voor een bepaalde categorie? Dan is het makkelijk als er iemand is die must-read toptitels aanraadt. Daarom hebben wij speciaal voor jou iets leuks bedacht. Voor elke categorie wordt er door een genrespecialist of de eci redactie een Top 20 samengesteld van boeken die jij gelezen moet hebben. Elk boek is voorzien van een recensie. Want wanneer iemand je een boek aanraadt, wil je natuurlijk weten waarom!

Korting voor young adults: boeken lezen wordt beloond!

Even ontsnappen aan het dagelijks leven, situaties beter leren begrijpen of geïnspireerd raken door verhalen van anderen: dat is de functie van boeken voor jongvolwassenen. Online boekwinkel eci vindt dat lezen moet worden beloond. Zodat echte boekenfans nooit uitgelezen raken. Bestel je meer dan drie boeken per jaar? Dan profiteer jij als trouwe klant van een korting van 20% op meer dan 25.000 toptitels. Ben je op zoek naar een specifiek boek, of houd je graag een verlanglijst bij? Maak dan geheel vrijblijvend een account aan. Geen verplichtingen, geen gedoe. Vragen over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0900 – 8324 (€ 0,50 per gesprek) of stuur ons een e-mail. Wij zitten voor je klaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Wij wensen je veel leesplezier!

De beste kinderboeken

Cassandra Clare

Cassandra Clare werd in Teheran geboren en woonde in Frankrijk, Engeland en Zwitserland. Tegenwoordig woont ze in Brooklyn, New York. Stad van Beenderen is haar debuut.

Lees meer

Boekennieuws

Hét festival voor YA-liefhebbers!

Op 23 april 2017 in Studio's Aalsmeer. Met te gekke workshops en lezingen van Young Adult bestseller-auteurs. Tickets? Ga naar: www.yalfest.nl!

Lees meer

Net verschenen

Nu alvast bestellen