Zelfstandig ondernemen Zonder Personeel 2014

Jurgen Warmerdam, Lia Wapperom • Paperback

€ 37,50

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Zelfstandig ondernemen Zonder Personeel 2014 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Steeds meer mensen beginnen een onderneming. Velen van hen blijven bewust alleen zo'n onderneming drijven. In de volksmond worden zij 'zzp-ers' genoemd: zelfstandigen zonder personeel. Onder hen zijn het steeds vaker jongeren, vrouwen en allochtonen die voor het (parttime) zelfstandig ondernemerschap kiezen.

Omdat de groep zzp-ers nog steeds groeit en omdat de wetgeving rond belangrijke thema's voor zzp-ers divers en ingewikkeld is, hebben wij dit boek geschreven. Hierin wordt een leidraad gegeven van de rechten en plichten die de zzp-er heeft. Daarbij ligt de nadruk in eerste instantie op de rechten en plichten jegens de overheid. Echter, in een aantal gevallen staan we ook stil bij onderlinge rechten en plichten (tussen de zzp-er en de opdrachtgever).

Het is bedoeld om een eerste indruk te krijgen. In veel gevallen is dat al voldoende. Omdat soms de behoefte bestaat om dieper op de materie in te gaan hebben wij daarnaast zo veel mogelijk adressen en andere relevante gegevens opgenomen waar aanvullende informatie te verkrijgen is. Dit boek is geen leergang ondernemen. Dat is aan de zzp-er zelf.

Details:

Auteur(s)Jurgen Warmerdam, Lia Wapperom
UitgeverijWolters Kluwer Nederland
ISBN9789013125429
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen210 x 148 x 7 mm.
Gewicht163 gr.

Recent bekeken producten