Zeno en Kamiel Vormen

Jacques Duquennoy • Hardcover

€ 12,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto's voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Jacques Duquennoy
UitgeverijOogappel
ISBN9789002262104
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen181 x 180 x 20 mm.
Gewicht305 gr.  

Recent bekeken producten