Zes jaar

Harlan Coben • Paperback

€ 15,00

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Zes jaar is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zes jaar geleden moest Jake Fisher toezien hoe Natalie met een ander trouwde. Zes jaar lang verborg hij zijn gebroken hart en stortte hij zich op zijn werk als academicus. Zes jaar hield hij zich aan zijn belofte haar met rust te laten.

Als hij leest dat Natalies echtgenoot Todd is overleden, besluit hij bij de begrafenis een glimp op te vangen van zijn grote liefde. Maar de weduwe is een volstrekte onbekende en blijkt al meer dan tien jaar met Todd getrouwd!

Jake laat het er niet bij zitten. Maar zijn beeld van Natalie brokkelt steeds verder af. Oude vrienden zijn onvindbaar of lijken zich Jake helemaal niet te herinneren. Natalie is in geen jaren door iemand gezien. Jakes zoektocht naar de vrouw die zijn hart brak, brengt al snel zijn eigen leven in gevaar...

Dit boek in de pers

Een gecompliceerde zaak waarin niemand is zoals hij of zij zich voordoet. En het zijn juist deze ontmaskeringen die zorgen voor verrassende zijsprongetjes.  
HDC Media  

Zes jaar. De nieuwe thriller van Harlan Coben. Meteen op de eerste pagina is het raak. Moeilijk om weg te leggen; heerlijk leesvoer voor vakanties.  
Linda  


Reviews & recensies

Een wervelwind aan raadsels. Speculeren tot het eind!

Harlan Coben stelt nooit teleur! Deze auteur staat voor kwaliteit. Hij weet als geen ander je vanaf de eerste pagina een verhaal in te slepen. Meteen hooked! Elke keer. En Zes jaar is zeker geen uitzondering op deze regel. Een raadselachtig verhaal dat ervoor zorgt dat je als lezer elke keer de vaste grond weer onder je weggeslagen voelt worden. Jakes grote liefde Natalie trouwt met een ander. Jake wordt verzocht nooit meer contact op te nemen met zijn verloren liefde. Hij belooft het. Zes jaar later ontdekt Jake dat haar man overleden is, en hij verbreekt zijn belofte. Maar van Natalie is geen spoor te bekennen. Zijn zoektocht brengt een wervelwind aan raadsels met zich mee. Niks klopt, hij kan niemand vertrouwen. Kan hij zichzelf überhaupt vertouwen? Als lezer probeer je alles te interpreteren, speculeren tot het eind, wat is van belang? Een tip van mij: lees goed, elk detail telt, want anders is de drang om overnieuw te beginnen overweldigend. Herlezen, meteen. Wat overigens ook absoluut geen straf is!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over verdwijningszaken
  • thrillers

Details:

Auteur(s)Harlan Coben
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Sabine Mutsaers
ISBN9789022572030
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 26 mm.
Gewicht422 gr.

Recent bekeken producten