Zoet & goed

Henrietta Inman • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Henrietta Inman leert je bakken op niveau

Zoet & goed is een kookboek vol met verrukkelijk recepten voor taarten, cakes, brownies en nog veel meer! Niet alleen vind je hier hoe je spectaculaire cakes maakt, maar ook recepten voor energie-boostende muffins en voedzame brownies mogen niet ontbreken.

Wil je wel eens wat anders proberen dan de standaard cake en brownie, en wil je graag aan de slag met gezondere ingrediënten, dan is dit boek iets voor jou. Want als je zoet eet wil je je daar ook goed bij voelen!

Daarnaast staat dit boek vol met recepten die gluten-, zuivel- en lactosevrij zijn en geen geraffineerde suikers bevatten. Hierdoor zijn veel van de recepten ook uitermate geschikt voor veganisten.

 

Henrietta Inman is afgestuurd aan de Professional Patisserie Scholarship in Londen en heeft als Chef Gebak in verschillende prijswinnende keukens gewerkt. Nu heeft ze haar eigen patisserie in Suffolk en worden haar recepten gepubliceerd in onder andere Stella Magazine van The Telegraph

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Henrietta Inman
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000351121
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen257 x 198 x 20 mm.
Gewicht835 gr.  

Recent bekeken producten