Zonder bagage

Clara Bensen • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Zonder bagage is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer Clara Bensen haar quarterlifecrisis achter de rug heeft, maakt ze op een datingsite een account aan. Al heel snel leert ze Jeff kennen, een bruisende universiteitsmedewerker die niet veel op heeft met de gangbare regels en normen. De twee kennen amper elkaars achternaam als ze besluiten een riskant reisexperiment te ondernemen: ze gaan in drie weken acht landen aandoen. Geen hotelreserveringen, geen plannen en het beste van alles: geen bagage.
Clara’s verhaal zal zowel avonturiers als huismussen aanspreken. Het is zowel een liefdesverhaal, een reisverslag als een modern antwoord op de eeuwenoude vraag: hoe vind je de moed om de grenzen van wat vertrouwd is te overschrijden?
Kun je van iemand houden die weinig moet hebben van etiketten en vanzelfsprekendheid? En is het eigenlijk wel mogelijk om je bagage écht achter je te laten? Onderweg mijmert Clara over de uitdagingen van onbezwaard reizen, terwijl ze ook beseft dat je je bagage als je verliefd wordt nooit écht kunt achterlaten.

Dit boek in de pers

Bensens verhaal over een onverwachtse, onverwachts betekenisvolle en nu en dan magische liefde - ontstaan vanuit een toevallige ontmoeting op internet - is innemend. […] Een meeslepend verhaal over reizen, liefde en jezelf vinden.  
Kirkus Reviews  

Lezers die zowel geinteresseerd zijn in moderne romances als in wereldreizen zullen dit aangrijpende reisverhaal over een grillige relatie en de opgetekende landschappen van antiek en hedendaags Europa zeker waarderen.  
BOOKLIST  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke verhalen over de liefde
  • vrolijke verhalen uit het echte leven

Details:

Auteur(s)Clara Bensen
UitgeverijNijgh & Van Ditmar
Vertaler(s)Dennis Keesmaat
ISBN9789038801803
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 136 x 22 mm.
Gewicht329 gr.

Recent bekeken producten