Zonder gezicht

Stefan Ahnhem • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.
Bestellen

Zonder gezicht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zonder gezicht van Stefan Ahnhem is een bloedstollende thriller over de gruwelijke effecten van pesten en buitensluiting, en over de ultieme wraak. Het is het eerste deel in een serie met Fabian Risk in de hoofdrol. In Zonder gezicht krijgt de eigenzinnige rechercheur Fabian Risk te maken met de moord op twee van zijn oud-klasgenoten. Hij vermoedt een link met het verleden. Terwijl de politie dieper in de zaak duikt, realiseert Risk zich dat ze te maken hebben met een moordenaar die gevaarlijker is dan ze ooit hadden bedacht...

Dit boek in de pers

Zonder gezicht is hard, gewelddadig en voorzien van een stevige plot.  
Veronica Magazine  

Uitstekende thriller.  
Het Parool  

Pesten, gepest worden, wraak hiervoor. Stefan Ahnhem zet een maatschappelijk probleem met grote betrokkenheid neer. Waar de uitkomst voor de hand lijkt te liggen, zet hij de lezer in sneltreinvaart nog een keer op het verkeerde been.  
De Gelderlander  

Ahnhem wekt sympathie op voor zijn seriemoordenaar door hem als slachtoffer te tonen, niet als booswicht. Bovendien blijkt de moordenaar bijzonder intelligent, waardoor je soms hoopt dat hij zijn bloederige plannen tot de laatste regel uit kan voeren.  
KNACK FOCUS  


Reviews & recensies

Geweldige Scandinavische thriller, beste thriller die ik in 2014 gelezen heb!

Wat een geweldig Scandinavisch thrillerdebuut! Vanaf de eerste bladzijden zat ik op het puntje van mijn stoel. De eigenzinnige rechercheur Fabian Risk verhuisd met zijn gezin naar zijn geboortestad Helsinborg. Voordat de verhuisdozen zijn uitgepakt, wordt er een oud-klasgenoot op gruwelijke wijze vermoord. Fabian wordt gevraagd om te helpen met het onderzoek naar de moord. Als kort daarna meerdere klasgenoten vermoord worden, worden alle oud-klasgenoten (inclusief Fabian zelf) verdacht. Het onderzoek raakt al snel in een stroomversnelling. Telkens als ik dacht te weten hoe alles in elkaar zat, bleek ik er helemaal naast te zitten. Tot de laatste bladzijde aan toe werd ik steeds op het verkeerde been gezet.  Beste boek dat ik dit jaar gelezen heb! Echte aanrader dus, maar wel voor mensen met een sterke maag,  want het gaat er behoorlijk gruwelijk aan toe!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • gruwelijke spanning uit Scandinavië
  • detectives over politiezaken

Details:

Auteur(s)Stefan Ahnhem
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Bart Kraamer
ISBN9789026331794
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's480
Verschijningsdatum
SerieFabian Risk
Afmetingen200 x 131 x 39 mm.
Gewicht544 gr.  

Recent bekeken producten