Zorg bedrijven

J. Caris • Paperback

€ 61,95

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Organisaties in de gezondheidszorg zijn in omvang, opbouw, stijl en werkprocessen niet meer te vergelijken met die van tien jaar geleden en soms al niet meer met die van vijf jaar geleden. Het klassieke beeld van het 'harkjesmodel' past daarbij niet meer.

In dit boek wordt de organisatie van zorg onder de loep genomen. De veelheid en complexiteit van factoren die een rol spelen, komen aan bod. Het doorgronden van wat er in de zorg gaande is, is voorwaarde voor verbetering. Gerelateerd aan de praktijkervaringen komen modellen, beschrijvingen en oplossingsrichtingen uit relevante theorieën aan bod. Dit gebeurt onder het motto "Niets is zo praktisch als een goede theorie". De bedoeling van deze theorieën is om de grillige praktijk overzichtelijk te beschrijven en begrippen aan te reiken die beheersing en verandering mogelijk maken.

De jarenlange praktijkervaring van de auteur, in verschillende sectoren van de zorg, wordt gecombineerd met bekende en minder bekende theorieën, modellen en wetenschappelijke verklaringen.

Details:

Auteur(s)J. Caris
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031351855
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's171
Verschijningsdatum
Afmetingen246 x 174 x 17 mm.
Gewicht459 gr.  

Recent bekeken producten