Zwerfvuil

Toni Coppers • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Zwerfvuil is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er waart een Schim door Antwerpen. Hij lijkt ongrijpbaar. Hij vermoordt bedelaars, drugsverslaafden en de low lifes uit de goot. Op één gure, winderige nacht brengt de Schim een dealer en een zwerver om. Commissaris Liese Meerhout, sinds twee maanden bij de Antwerpse moordbrigade, moet nog wennen aan haar nieuwe stad en haar nieuwe leven. Ze worstelt met jeugdherinneringen, met recente trauma s en met Mildred, haar stokoude Mini die met ijzerdraad aan elkaar hangt. Als Liese zich vastbijt in een van de onderzoeken de moord op de zwerver met een nogal duister verleden beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Dan merkt ze dat ze gevolgd en bespied wordt. De Schim heeft haar in zijn vizier genomen

Dit boek in de pers

Liese is een heerlijke vrouw: haar twijfels, haar onzekerheid en tezelfdertijd die panache en persoonlijkheid. Geweldig werk, kortom.  
MARCEL VANTHILT  

Toni Coppers kan schrijven. Dat hoeft echt geen betoog: De twee nominaties voor De Diamanten Kogel en eentje voor de Hercule Poirotprijs spreken voor zich. En ook Zwerfvuil ontpopt zich weer tot een degelijke politieroman.  
HEBBAN.NL  

Details:

Auteur(s)Toni Coppers
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022328309
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
SerieLiese Meerhout
Afmetingen215 x 140 x 26 mm.
Gewicht400 gr.

Recent bekeken producten