Onze bestsellers

Topauteur!

Nora Roberts, de koningin van de romantische verhalen.

Lees meer

Boekennieuws

Uitgelicht in de media

Deze maand kregen deze prachtige boeken aandacht in de media. We zetten ze voor je op een rijtje, dan kun je zelf zien of je volgende boek erbij zit.

Lees meer

Nu alvast bestellen

Boekentip – Cécile en Elsa, strijdbare freules

Steeds vaker grijpt onze blogger Marlou naar non-fictieboeken. Natuurlijk is een knap verzonnen verhaal met verrassende plotwendingen en aangrijpende eindes fijn om te lezen. Maar is het echte leven niet al krankzinnig genoeg? Het verhaal van de freules Cécile en Elsa blijft in ieder geval nog lang bij. 
Lees verder

Bestsellerauteur Hanya Yanigahara over het succes van ‘Een klein leven’

Dit boek kreeg menig recensent aan het huilen en bestormde internationaal de bestsellerlijsten. En dat terwijl Hanya Yanagihara zelf niet had verwacht dat haar boek Een klein leven zo'n groot succes zou zijn. Wat is het geheim? We vroegen het de Amerikaanse schrijfster. 
Lees verder

Welkom bij Eci. Jouw persoonlijke online boekenwinkel. Vanaf hier heb je duizenden Nederlandse en niet-Nederlandse boeken binnen handbereik. Jouw nieuwe favoriete verhaal is slechts een paar muisklikken van je verwijderd. En natuurlijk helpen we je graag op die zoektocht naar dat ene boek dat bij jou past. Bekijk daarom eens rustig de boeken top 20 van jouw favoriete genre, kies uit de populairste titels van dit moment, of neus eens tussen de reviews van andere lezers. Boeken kopen is erg eenvoudig en in onze gigantische collectie hebben we deze zo overzichtelijk mogelijk voor je gepresenteerd. Van de leukste kinderboeken tot spannende thrillers, van literatuur om bij weg te dromen tot kookboeken om je vingers bij af te likken. Hier vind je het. Reserveer maar vast wat ruimte in je boekenkast!

Nooit genoeg gelezen

Als er één ding is dat je nooit té veel kan doen, dan is het lezen. Om maar even wat te noemen (en ja, dit is wetenschappelijk bewezen): lezen vermindert stress, verbetert het concentratievermogen, verbetert sociale vaardigheden, helpt je je geheugen te trainen en maakt dat je meer open gaat staan voor ideeën van anderen. En wellicht nog wel het állerbelangrijkste: lezen is gewoon leuk. Wie houdt er nu niet van een goed gevulde boekenkast of die speciale geur van een pas gekocht boek? Wat een plezier! Wij kunnen het daarom niet vaak genoeg benadrukken: blijf vooral lekker lezen en boeken kopen! En om die fitte hersenen te blijven stimuleren zijn wij dag in, dag uit bezig om de nieuwste, mooiste en meest bijzondere titels uit te zoeken. Bij deze het resultaat! En dan nog iets..

Fanatieke lezers worden beloond!

Om je nog een spreekwoordelijk duwtje in de goede richting te geven: een boek kopen door trouwe lezers wordt bij eci flink beloond. Word je vaste klant, dan krijg jij standaard 20% korting op meer dan 25.000(!) boeken. Je hoeft daarvoor niets te doen en je hebt ook geen verplichtingen. Het werkt heel makkelijk: de korting gaat in vanaf de aanschaf van je vierde boek en blijft geldig zolang je meer dan 3 boeken per jaar koopt. Geen gekke voorwaarden, geen kleine lettertjes, geen gedoe. Als enige boekwinkel in Nederland mag eci je deze boeken aanbieden onder de vaste boekenprijs. Daar zijn wij stiekem best een beetje trots op.. en dat pakt voor jou in veel gevallen verrassend voordelig uit!

Boeken kopen bij eci

Boeken kopen doe je bij eci dus gemakkelijk, altijd en overal online. Daarbij geldt: voor 23.00 uur besteld is morgen in huis. Bestel je voor meer dan € 19,95? Dan betaal je bovendien geen verzendkosten. Je wilt boeken bestellen maar hebt toch nog een aantal vragen of hulp nodig? Wij zijn er ook voor je wanneer je meer wilt weten. Onze vriendelijke klantenservice zit voor je klaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bel ons via 0900 - 8324 (€ 0,50 per gesprek). Je bereikt ons ook via chat, WhatsApp (+31-6 541 518 16), Twitter of Facebook. Graag gedaan! Voor nu wensen wij je veel plezier met het uitzoeken van je nieuwe boek!