Onlangs verschenen

Boekennieuws

Elena Ferrante

Deze weken staat de ongekend populaire schrijfster Elena Ferrante in de spotlight bij eci. Haar Napolitaanse romans worden wereldwijd verslonden. De eBooks van deze 4-delige serie zijn nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Verschijnt binnenkort

Boekentip – Cécile en Elsa, strijdbare freules

Steeds vaker grijpt onze blogger Marlou naar non-fictieboeken. Natuurlijk is een knap verzonnen verhaal met verrassende plotwendingen en aangrijpende eindes fijn om te lezen. Maar is het echte leven niet al krankzinnig genoeg? Het verhaal van de freules Cécile en Elsa blijft in ieder geval nog lang bij. 
Lees verder

Bestsellerauteur Hanya Yanigahara over het succes van ‘Een klein leven’

Dit boek kreeg menig recensent aan het huilen en bestormde internationaal de bestsellerlijsten. En dat terwijl Hanya Yanagihara zelf niet had verwacht dat haar boek Een klein leven zo'n groot succes zou zijn. Wat is het geheim? We vroegen het de Amerikaanse schrijfster. 
Lees verder

De eReader wint aan populariteit. Natuurlijk vinden we het heerlijk om een tastbaar, papieren boek in onze handen te hebben, maar toch snappen wij bij eci wel waarom steeds meer mensen eBooks kopen en lezen. Nooit meer het dilemma welke boeken je thuis moet laten tijdens je vakantie: alles kan mee en je koffer wordt er niet zwaarder van! Nooit meer in bed van de ene naar de andere zij draaien om de volgende bladzijde op comfortabele wijze te lezen! Nooit meer je bed uit om nog de lamp uit te doen (in de meeste eReaders zit een leeslampje ingebouwd!). Er passen met gemak honderden eBooks op je eReader. Wat fijn! Uiteraard vullen we nog steeds graag je boekenplank aan, maar wij van eci adviseren: probeer ook eens een eBook. Je vindt alle bekende en minder bekende titels in onze online boekenwinkel. Van roman tot thriller. Van fictie tot non-fictie. Van kinderboek tot studieboek. Sla je slag en laat je overtuigen door het gemak van het eBook!

Duizenden eBooks voor alle apparaten

Ben jij ook al overtuigd van het gemak van digitaal lezen? Dan ben je bij eci aan het juiste adres: wij zijn specialist als het aankomt op eBooks. We hebben al duizenden titels voor je verzameld en iedere dag komen daar nog nieuwe verhalen bij. Verhalen in allerlei genres, voor allerlei leeftijden en in diverse talen. Deze boeken zijn te lezen op allerlei apparaten: diverse eReaders, tablets en smartphones. We bieden je daarmee de ervaring van een gewoon boek, maar dan zonder het gewicht. De ervaring van een gewoon boek, kan dat? Jazeker! Het scherm van de eReader is net zo rustig voor je ogen als een gewoon boek. Bovendien kies je zelf het lettertype en de lettergrootte. Dat is zo handig, dat je het gebrek aan die heerlijke boekengeur al snel best voor lief wilt nemen. Ook de prijs draagt daar aan bij: het eBook is doorgaans stukken goedkoper dan een gedrukt boek. Je hebt al een eBook voor minder dan vijf euro. Heerlijk voordelig lezen dus!

Laat je inspireren

Weet jij al wat je volgende eBook gaat worden? Eci inspireert je graag bij het maken van je keuze. Hoe? Bekijk bijvoorbeeld eens de top 20-lijsten van onze genrespecialisten, lees reviews van andere lezers of bekijk de aanraders die wij voor je samenstellen op basis van je eerder gemaakte keuzes. Gegarandeerd dat er ook iets voor jou tussen zit! En heb je iets naar wens gevonden, dan kun je je eBook vrijwel direct downloaden en op je eReader zetten. Je hoeft dus niet te wachten tot er iets thuis wordt bezorgd. Beginnen met lezen kan voortaan altijd en overal.

Kunnen wij je helpen?

Kun je verder nog advies gebruiken of kunnen wij je verder nog ergens mee van dienst zijn? We helpen graag. Onze klantenservice staat voor je klaar. Contact opnemen kan via dit contactformulier of per telefoon: 0900 – 8324. Snel je vraag beantwoord zien? Probeer dan eens de chatfunctie op onze website. Tot slot zitten we ook klaar achter de knoppen op Twitter, Facebook en WhatsApp (06 -123 144 70). Graag gedaan!