10 jaar Nick en Simon-   eReader eBook

Klaas Bond • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

10 jaar Nick en Simon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

DIT IS EEN EPUB-3 BESTAND MET EEN FIXED LAYOUT, NIET IEDERE E-READER IS HIERVOOR GESCHIKT. CONTROLEER Vooraf OF UW E-READER GESCHIKT IS VIA DE FABRIKANT. AANBEVOLEN DOWNLOAD VIA WIFI IVM GROOTTE. In 2016 is het tien jaar dat Nick & Simon met groot succes aan de weg timmeren in de Nederlandse muziekwereld. Het Volendamse duo ontving sinds hun start in 2006 veel gouden, platina en multiplatina platen en scoorden de ene hit na de andere, waaronder 'Pak maar m'n hand', 'Rosanne' en 'Kijk omhoog'. Ook zijn ze graag geziene gasten op tv (o.a. in Gewoon Jan Smit, The Voice Kids, The Voice of Holland en Lekker Nederlands, De zomer voorbij). In 2015 zijn ze door 100% NL voor de derde keer uitgeroepen tot Artiest van het Jaar.

Maar wie zijn Nick Schilder en Simon Keizer eigenlijk? Hoe denken, leven en voelen ze? Door wie zijn ze beïnvloed en welke gebeurtenissen hebben hen gevormd? In dit boek lees je het ware verhaal achter hun succes. Opgeschreven door Klaas Bond, hun leraar Nederlands van de middelbare school, die het duo van begin af aan van dichtbij heeft gevolgd.

Alle fans van Nick en Simon boffen enorm met dit boek, waarin je alles kunt lezen over het leven van Nick Schilder en Simon Keizer. Het begint nog voordat ze samen muziek gingen maken en zo kun je helemaal volgen hoe hun carrière is gelopen en wat de twee in de tien jaar dat ze nu succesvol zijn meegemaakt hebben. Het boek geeft een prachtig kijkje achter de schermen van dit succesvolle duo, aangevuld met veel foto’s. Ook niet onbelangrijk! Mijn vriendin, die grote fan is en ze al jaren volgt, verzuchtte toen ze het uit had: ‘Deze biografie is geweldig, want ik weet dat alles wat erin staat waar is.’
Waarheidsgetrouwe Beschrijving van Tien Jaar Nick & Simon. Een Must Voor Alle Fans!

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • biografieën
  • toegankelijke boeken over het echte leven

Details:

Auteur(s)Klaas Bond
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024570102
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's456
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte14962 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten