100 Procent Suikervrij Drinken-   eReader eBook

Carola van Bemmelen, Sharon Numan • eBook

€ 15,99

Direct downloaden

100 Procent Suikervrij Drinken is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Suikervrij drinken

Ruim 30% van onze dagelijkse suikerconsumptie is afkomstig van frisdranken en andere zoete drankjes. Niet alleen in alcoholische versnaperingen, maar ook in dranken die te boek staan als gezond: vruchtensappen, zuiveldrankjes en ‘energie’-drankjes, zit veel meer suiker dan je verwacht. Carola van Bemmelen geeft in 100 % suikervrij drinken heldere tekst en uitleg over de (gevaren van) verschillende dranken en zorgt onmiddellijk voor een alternatief. In 100% suikervrij drinken staan meer dan 100 heerlijke en gemakkelijk te maken recepten van Sharon Numan. Het wordt met dit boek heel eenvoudig om zelf verrassende en suikervrije drankjes te serveren.

Sugar Addiction Coach Carola van Bemmelen begon in 2012 met een online Sugarchallenge en had binnen no time veel volgers en fans. Zij is voeding- en lifestylecoach en Trainer Hormoonfactor.

 


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een suikerverslaving loert overal om de hoek – zo leer je er mee omgaan!

Een blik cola gaat er bij iedereen op z'n tijd wel in. We weten nochtans dat teveel suiker ongezond is. Maar de verleiding ligt overal op de loer, en we verdringen al te gemakkelijk de gedachten aan de consequenties. 100% suikervrij drinken drukt je met de neus op de feiten. Een derde van onze suikerconsumptie komt uit frisdrank, sapjes en alcoholische dranken. Dit boek legt je haarfijn uit wat de gevolgen zijn, en hoe we hier iets kunnen aan doen. Wat zijn lekkere, verfrissende en gezonde alternatieven? Carola van Bemmelen is bekend door haar online Sugerchallenge die een echt fenomeen werd. Zij zal, met hulp van de suikervrije recepten van Sharon Numan, hulp bieden bij ieders suikerverslaving.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Carola van Bemmelen, Sharon Numan
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000339891
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's126
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte11571 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Serie100% suikervrij
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten