1Q84 - De Complete Trilogie-   eReader eBook

Haruki Murakami • eBook

€ 17,99

Direct downloaden

1Q84 - De Complete Trilogie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

1q84 is het ijzingwekkend spannende verhaal van Aomame en Tengo. Op het eerste gezicht hebben zij niets met elkaar te maken, maar gaandeweg wordt duidelijk dat hun paden elkaar heel vroeger ooit gekruist moeten hebben, en het zit er even duidelijk in dat dit weer gaat gebeuren. Maar hoe? Met een duizelingwekkende vaart voert Haruki Murakami de lezer mee door parallelle werelden, langs hotelkamers in Tokyo, gewelddadige sekten, nachtclubs en een geheimzinnige jonge vrouw met een wel heel bijzondere afwijking.

Dit boek in de pers

Voor wie vandaag nog verlegen zit om een vakantieboek waar je echt je tanden in kunt zetten, is 1q84 een absolute aanrader: spannend maar ook diepzinnig, meeslepend maar toch soms dromerig, makkelijk verteld maar o zo zinderend en intens. Kortom, een weergaloze ode aan het geconcentreerde, zinnelijke leven.  
Knack  

Maar het meest imponerende pleidooi voor de literatuur is vanzelfsprekend ‘1q84’ zelf: Murakami’s onweerstaanbare gevoel voor dialoog, precieuze taaltoets en tot pageturnen dwingende metier harmoniëren tot in de ijlmakende perfectie met de efficiënte dosering van zijn rijke verbeelding, de inventieve omgang met het door pulp geannexeerde duo seks en geweld en de precieze registratie van de hartenklop van de tijdgeest. Ik verwed er een parallel universum om dat u deze zomer geen vakantieboek zo briljant vinden zal.  
Humo  

Een meesterwerk.  
Het Parool  

Overtoegankelijk, dat is ‘t. De stijl was al nooit weerbarstig en opmerkelijk bij Murakami, maar de vorm biedt nu evenmin literaire vervoering. Twee verhaallijnen, gedragen door respectievelijk Tengo en Aomame, die vermoedelijk met elkaar verweven raken. Alternerend perspectief, hoofdstuksgewijs. Door Murakami’s constante bij-de-hand-nemen van de lezer is 1q84 met de beste wil ter wereld niet ondoorgrondelijk te noemen. Eerder doet het, in de toonzetting van een strijd tussen menselijk Goed en duivels Kwaad, denken aan de populaire paranormale fantasytelevisieserie Heroes. Maar dan hebben we het eveneens over wat het boek thematisch opwerpt – dat zit wel goed.  
Vrij Nederland  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over Tokyo
  • romans

Details:

Auteur(s)Haruki Murakami
UitgeverijAtlas-Contact
Vertaler(s)Jacques Westerhoven
ISBN9789025442392
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's1169
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2825 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten