21 Zomers en andere verhalen-   eReader eBook

Chantal van Gastel • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

21 Zomers en andere verhalen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ik blijf nog even zitten, de zon schijnt hier heerlijk en ik kan mijn ogen niet van de horizon afhouden. Het wordt drukker en dan weer rustiger. De boot meert aan en vaart weer weg. Ik heb geen haast om te vertrekken. Alles wat me thuis zo dwarszit, glijdt langzaam van me af. Weet je wat? Ik denk er gewoon helemaal niet meer aan. Weg zijn mijn problemen. Ik ben nu hier en ik ga van elke seconde genieten. Aan het eind van de zomer zal ik herboren zijn.

Toevallige ontmoetingen, wilde plannen, een nieuw begin. In de zomer lijkt alles mogelijk. Voor het eerst zijn de zwoele zomerse korte verhalen van Chantal van Gastel samengebracht in één bundel.

In 21 Zomers gaat Lauren een zomer tegemoet zonder haar grote liefde. Roxy onderneemt in Roxy's Roadtrip een gewaagde reis naar Spanje om een oude vakantieliefde terug te vinden. En Lucy is het zat om als laatste single in haar vriendengroep een blok aan ieders been te zijn en besluit het roer om te gooien in Zomer in New York.

Een heerlijk zomers leesfeest! Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Zwaar verguld!,

Geknipt voor jou en Zoek het maar uit. Van haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

www.chantalvangastel.nl

Met exclusieve preview van de gloednieuwe roman Ik wist het


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Heerlijke korte verhaaltjes van Chantal van Gastel waarbij je wegzwijmelt

Als er een boek nog geschikter is om mee te nemen op mijn vakantie dan 21 zomers en andere verhalen, zou ik het graag willen weten! Ik heb een bepaalde fascinatie voor korte verhalen, dus je kunt je voorstellen hoe blij ik was om te horen dat Chantal van Gastel – bekend van de fantastische Zwaar-reeks – een korte verhalenbundel had! Elk verhaaltje heeft zijn eigen plot, hoofdpersoon en thema's, ontzettend goed gedaan! Zo moet Lauren over haar ex heen komen, en verdwijnt Lucy halsoverkop naar Amerika. Zeer geschikt om elke dag een of twee verhalen van te lezen, en even hardop te lachen. Want Van Gastel is weer net zo gevat als we van haar gewend zijn! Een goeie zet van Chantal van Gastel die korte verhalen!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • korte verhalen over de zomer
  • feelgood romans

Details:

Auteur(s)Chantal van Gastel
UitgeverijThe House Of Books
ISBN9789044344752
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte664 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten