5:2 Je Leven-   eReader eBook

Emma Cook • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nooit meer snoepen? Kan niet. Elke dag sporten? Geen tijd voor. Nooit meer iets moois kopen? Ondenkbaar.Maar we willen wél die paar pondjes te veel kwijt. En wat extra spaargeld zou ook niet verkeerd zijn. Meer tijd voor je geliefde, familie en vrienden? Ja, graag! Maar hoe?De kracht zit niet in de extreme oplossing, maar juist in het compromis: 5:2. Vijf dagen leef je gewoon en maak je je nergens druk om. De andere twee dagen eet je minder, geef je minder uit, laat je je smartphone even voor wat die is en pak je een boek of ga je naar een bijzondere film. Binnen de kortste keren zal je merken dat je leven er een stuk overzichtelijker én leuker uitziet!In 5:2 je leven geeft Emma Cook verhelderende praktijkvoorbeelden, verhalen van ervaringsdeskundigen en praktische tips voor een over-zichtelijk en bewuster leven.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een lekker praktisch boek om je leven in harmonie te krijgen

Radicaal je leven omgooien is vaak te moeilijk, te ingrijpend en te zwaar. Daarom is 5:2 Je leven van Emma Cook juist zo handig! Cook herkent dat je moe thuis komt na een lange dag werken, dat je geen puf hebt om elke avond in de sportschool te zwoegen – natuurlijk! Haar oplossing: een compromis met jezelf. Vijf dagen leef je zoals normaal en de andere twee dagen volg je haar lekker flexibele 7-stappen plan! Je kiest een deel van je leven waar je aan wilt werken en werkt daar aan – twee dagen per week. Het boek staat bomvol verhalen van ervaringsdeskundigen die haarfijn uitleggen hoe de 5:2 methode je weer in harmonie met jezelf brengt. Het boek is lekker praktisch en leert je echt bewust te leven. Geen moeilijke regels, geen moeten, maar wel snel resultaat!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Emma Cook
UitgeverijJ.M. Meulenhoff
Vertaler(s)Laura van Zon
ISBN9789402301700
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's193
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte971 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten